Εάν βαρεθήκατε την γεύση της παραδοσιακής κόκκινης sangria ή απλά θέλετε μία πιο δροσιστική και ελαφριά επιλογή δείτε πως μπορείτε να φτιάξετε sangria με παγωμένο λευκό κρασί και καλοκαιρινά φρούτα. \r\n\r\nΘα χρειαστείτε\r\n√ 1 μπουκάλι 750 ml λευκό κρασί (κατά προτίμηση με φρουτώδες άρωμα)\r\n√ 1/ 2 φλιτζάνι liquer πορτοκαλιού, Cointreau ή Grand Marnier\r\n√ 1 μάνγκο, χωρίς τα κουκούτσια, κομμένο σε φέτες\r\n√ 2 ροδάκινα, σε φέτες\r\n√ 1 / 4 φλιτζανιού σιρόπι (προαιρετικά)\r\n√ Μία χούφτα βατόμουρα (προαιρετικά για γαρνιτούρα)\r\n\r\nΣε μία μεγάλη κανάτα προσθέτετε το κρασί, τα φρούτα και το liquer, ανακατεύετε καλά και το αφήνετε στο ψυγείο να παγώσει για κάποιες ώρες. Πριν το σερβίρετε μπορείτε να προσθέσετε βατόμουρα.