Την επόμενη φορά που θα ετοιμάσεις την υγιεινή, πράσινη σαλάτα σου μην ξεχάσεις να προσθέσεις αυγό. Αυτό το απλό τρικ δεν θα απογειώσει μόνο τη γεύση της, αλλά θα μειώσει και τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου! Γιατί συμβαίνει αυτό;\r\n\r\nΣύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα που παρουσιάστηκε στο American Society for Nutrition’s Annual Meeting, ο συνδυασμός ωμών λαχανικών με αυγό, αυξάνει έως 9 φορές την απορρόφηση καρετενοειδών. Τα καροτενοειδή είναι ισχυρά αντιοξειδωτικά συστατικά που αποτρέπουν την εμφάνιση καρκινικών κυττάρων, μειώνουν τις φλεγμονές και συμβάλλουν στη μακροζωία.\r\n\r\nΟι ερευνητές υποστηρίζουν επίσης ότι και το ελαιόλαδο έχει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες, ενώ βοηθά στην καλή λειτουργία της καρδιάς.\r\n\r\nΤώρα λοιπόν ξέρεις πως θα μετατρέψεις ένα υγιεινό πιάτο σε σύμμαχο υγείας και αποτοξίνωσης.