Θα λατρέψεις αυτά τα τρουφάκια όχι μόνο γιατί είναι πολύ απλό να τα φτιάξεις, αλλά και γιατί είναι αρωματικά λόγω της καρύδας, πλούσια σε καλά λιπαρά και Βιταμίνη C από τα goji berries!\r\n\r\nΥλικά για 10 τρουφάκια:\r\n1 ¼ (310ml) του φλιτζανιού αποξηραμένο τρίμμα καρύδας χωρίς γλυκαντικά\r\n3 (45ml) κουταλάκια του γλυκού έλαιο καρύδας\r\n2 (30ml) κουταλάκια του γλυκού σιρόπι maple (σφενδάμου)\r\n½ (2ml) κουταλάκι εκχύλισμα βανίλιας\r\n1 πρέζα αλάτι\r\n¼ (60ml) φλιτζανιού goji berries \r\n\r\nΟδηγίες:\r\nΣτρώσε ένα ταψί με λαδόκολλα και σε ένα πιάτο βάλε το ¼ του φλιτζανιού (60ml) της αποξηραμένης καρύδας και άσ’ τα στην άκρη.\r\nΒάλε στο μπλέντερ την υπόλοιπη αποξηραμένη καρύδα μέχρι να γίνει μία παχιά πάστα και το μείγμα να συμπιέζεται με τα δάχτυλά σου. Πρόσθεσε το λάδι καρύδας, το σιρόπι, τη βανίλια και τα goji berries και ανακάτεψε μέχρι να γίνουν ένα ενιαίο μείγμα.\r\n\r\nΠλάσε τρουφάκια και επικάλυψέ τα με την καρύδα που έχεις κρατήσει στο πιάτο. Έπειτα μετάφερέ τα στο ταψί με τη λαδόκολλα και βαλ’ τα στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα. Μπορείς να τα αποθηκεύσεις σε καλά σφραγισμένο δοχείο και να τα διατηρήσεις στο ψυγείο μέχρι και 2 εβδομάδες.\r\n\r\nΚάθε μερίδα περιέχει 137 θερμίδες.\r\n\r\n