Με απίστευτα καλλίγραμμα σώματα σε όποια ηλικιακή ομάδα και αν ανήκουν, είναι λογικό να απορείς τι κάνουν τα αγαπημένα σου αστέρια και διατηρούν αυτή τη γραμμή. Πολλοί από αυτούς έχουν personal trainers, αλλά κάποιοι προτιμούν τις πιο εύκολες λύσεις για την άμεση απώλεια βάρους.
Σου παρουσιάζουμε τις 10 out-of-the-box επιλογές των stars για να κάψουν θερμίδες.
1. Kardashians: Οι αδερφές Kardashians επιλέγουν την κουβέρτα-σάουνα, με την οποία μπορούν να κάψουν 800-1600 θερμίδες κυριολεκτικά χωρίς να κουνηθούν.
2. Jennifer Aniston: H Jennifer λατρεύει το VersaClimber, ένα μηχάνημα cardio που μοιάζει σαν να ανεβαίνεις μία ατελείωτη σκάλα.
3. Victoria Beckham: Η Victoria προτιμάει να γυμνάζει τους μυς του προσώπου της και καολουθεί πιστά την Facial Yoga. Την ίδια μέθοδο ακολουθεί και η Gwyneth Platrow.
4. Selena Gomez: Για τους αναποφάσιστους, η Pop Physique άσκηση συνδυάζει pilates, ασκήσεις με βάρη και μπαλέτου, ακούγοντας μουσική σαν να είσαι σε club. Αυτή η υβριδική άσκηση υπόσχεται κορμί χορεύτριας σε 6 μόνο εβδομάδες.
tumblr_ncacuwitnf1t74gxpo1_500
5. Britney Spears: Η Britney προτιμάει την anti-gravity Yoga η οποία συνδυάζει yoga, pilates, ασκήσεις ρυθμικής και εναέρια γυμναστική.
6. Pink: Για όσες θέλουν περισσότερη κίνηση από αυτήν που σου προσφέρει η anti-gravity yoga, αυτός είναι ο τρόπος να κάψεις περίπου 400 θερμίδες την ώρα, καθώς πετάς στον ουρανό και λέγεται Trapeze.
pink1004
7. Hilary Duff: Αν ενώσεις το pilates με το boxing..παίρνεις το piloxing για να κάψεις 900 θερμίδες σε μία ώρα και εκτός από την καύση λίπους βοηθάει και στο χτίσιμο της μυϊκής μάζας.
hilary-duff-piloxing
8. Cindy Crawford: Άσ’ το πάνω στα supermodels όταν πρόκειται για super σιλουέτα και καλλίγραμμο σώμα! Η Cindy προτιμάει το Stand Up Paddle Boarding 3 φορές την εβδομάδα για 30 λεπτά.
cindycrawfordrandegerber-032613-jpg_211229
9. Cameron Diaz: Η Cameron, όπως και η Mandy Moore και Pamela Anderson αντί για γυμναστική κάνουν σεξ. Αν ακολουθήσεις τη συμβουλή τους όμως, φρόντισε να μη φας βαριά.
10. Michelle Rodriguez:
Η διάσημη ηθοποιός προτιμάει να γυμνάζεται με naked yoga και δεν διστάζει να ανεβάζει φωτογραφίες από την προπόνησή της στα social media.
o-michelle-rodriguez-nude-yoga-facebook