Όταν ξεκινάει μια σχέση όλα δείχνουν να είναι ιδανικά, αφού το να είστε συνέχεια μαζί είναι ευχάριστο και διασκεδαστικό. Ωστόσο, υπάρχει κάτι που κανένα ζευγάρι δεν μπορεί να αποφύγει και αυτό λέγεται ρουτίνα. Με τον καιρό όλες οι σχέσεις αλλάζουν και από συναρπαστικές μπορεί να γίνουν μονότονες, κουραστικές και βαρετές. Αν είσαι ευτυχισμένη και θέλεις η σχέση σου να κρατήσει για πάντα ή αν απλά θέλεις να την ανανεώσεις, δες τι πρέπει να κάνεις:
1. Δες πιο θετικά τη ζωή. Η χαρά και η ζωντάνια είναι κινητήριος δύναμη, τόσο για εσένα, όσο και για τον σύντροφό σου. Αντιθέτως, τα παράπονα, η γκρίνια και η δυσαρέσκεια προκαλούν αρνητικά συναισθήματα.
2. Μάθε να αγαπάς τον εαυτό σου. Είναι απαραίτητο όχι μόνο να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου για να μπορέσεις να δώσεις πράγματα σε μία σχέση, αλλά και να μην χάσεις την προσωπικότητά σου μέσα σ’ αυτήν.
3. Δώσε βάση στις ανάγκες και τα θέλω του συντρόφου σου. Οι γυναίκες και οι άντρες έχουν διαφορετική οπτική για τη ζωή και αυτό πρέπει να το εμπεδώσεις. Δεν υπάρχει λόγος να προσπαθήσεις ούτε να τον αλλάξεις, ούτε να τον φέρεις με τα νερά σου.
4. Δείξε τον θαυμασμό, την ευγνωμοσύνη και τον σεβασμό σου. Το κλειδί εδώ είναι να υπενθυμίζεις συνεχώς και στον σύντροφο αλλά και στον εαυτό σου για ποιους λόγους είσαι χαρούμενη που είστε μαζί.
5. Να είσαι προσεκτική με τα λόγια σου. Μην λες πράγματα που δεν εννοείς και πράγματα που δεν μπορείς να κάνεις. Τα λόγια έχουν τη μαγική ικανότητα να εντυπώνονται και όσο κι αν νομίζουμε ότι τα προσπερνάμε, έρχεται η στιγμή που παίζουν σε playback στο μυαλό μας.
6. Δείξε κατανόηση. Όλοι περνάμε δύσκολες περιόδους και ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι το να έχεις δίπλα σου κάποιον που σε στηρίζει και σε κάνει να ξεχνιέσαι.
7. Δημιουργήστε μαζί αναμνήσεις και καταπολεμήστε τη ρουτίνα. Δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να σας φέρει πιο κοντά, απ’ όσο οι κοινές εμπειρίες, πόσο μάλλον όταν αυτές είναι διασκεδαστικές και περιπετειώδεις. Το να βλέπετε μαζί σειρές και να τρώτε πίτσα, δεν το λες και εμπειρία.
8. Τονώστε με κάθε ευκαιρία τη σεξουαλική σας ζωή και φλερτάρετε μεταξύ σας. Το σεξ είναι αυτό που μπορεί να σας δέσει και να βγάλει στην επιφάνεια περισσότερο τα συναισθήματα που τρέφετε ο ένας για τον άλλον. Το φλερτ από την άλλη, είναι αυτό που θα σε κάνεις να χαμογελάς όταν διαβάζεις τα μηνύματά του 

3 Beauty Tips από το supermodel Irina Shayk