Η σέξι Βραζιλιάνα Alessandra Ambrosio, άγγελος της Victoria’s Secret, είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο περιοδικό «New York Magazine» πως καταφέρνει στα 36 της χρόνια και μετά τη γέννηση 2 παιδιών να διατηρεί το ίδιο σώμα που είχε στα 18.
Το μυστικό της, όπως δηλώνει, βρίσκεται στην καθημερινή γυμναστική και στην ισορροπημένη διατροφή. H συστηματική fitness ρουτίνα της περιλαμβάνει καθημερινό περπάτημα, yoga, pilates και spinning. Επίσης, δεν ξεχνάει ποτέ το πρωινό γεύμα, ενώ πιέζει τον εαυτό της να φάει κάτι ελαφρύ και υγιεινό, όπως μία μπανάνα, λίγα αμύγδαλα ή γάλα, ακόμη και τις ημέρες που δεν πεινάει.
Η Ambrosio ακολουθεί μία υγιεινή διατροφή που βασίζεται στην κατανάλωση πολλών μικρών γευμάτων και ενδιάμεσων σνακ, όπως φρούτων και λαχανικών περίπου 200 θερμίδων. Τέλος, αποφεύγει την κατανάλωση υδατανθράκων μετά το απόγευμα.
Το βίντεο δείχνει ένα 20λεπτό πρόγραμμα για όλο το σώμα, σχεδιασμένο από τη fitness trainer του μοντέλου Heather Dorak, το οποίο βοηθά στην τόνωση των μυών και στην καύση πολλών θερμίδων.