Η Ramona Braganza, η προσωπική γυμνάστρια της Jessica Alba, της Ashlee Simpson και της Halle Berry μας δίνει 4 συμβουλές για να μένουμε σε φόρμα όλο τον χρόνο.
Να είστε συνεπείς. Το ιδανικό είναι να γυμνάζεστε συστηματικά, 4-5 φορές την εβδομάδα, αλλά αν δεν σας το επιτρέπει ο χρόνος κάντε ένα πιο εντατικό πρόγραμμα κατά την περίοδο της άδειας του καλοκαιριού. Μην αφήνετε να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να αθληθείτε. Επίσης να τρώτε σε κανονικές ώρες και χωρίς υπερβολές.
Κάντε εναλλαγές ασκήσεων. Ασχοληθείτε με τη yoga, τα βάρη ή το τζόκινγκ για να νικήσετε τη μονοτονία, να γυμνάσετε διαφορετικούς μυς του σώματος και να ενεργοποιήσετε τον μεταβολισμό σας.
Ενυδατωθείτε. Η ενυδάτωση του σώματος είναι πολύ σημαντική για την ενεργοποίηση του μεταβολισμού. Να πίνετε τουλάχιστον 8 ποτήρια νερό την ημέρα, ειδικά αυτήν την περίοδο του καλοκαιριού, για να διατηρήσετε το μεταβολισμό σας ενεργό.
Προετοιμάστε εσείς τα γεύματα. Κάντε τη λίστα με τα ψώνια της εβδομάδας, μαγειρέψτε σπιτικές σούπες, φρουτοσαλάτες και ψητά λαχανικά και μην τρώτε συνέχεια έτοιμα φαγητά.