Όσο κι αν θαυμάζουμε τη λάμψη της Irina Shayk σε κάθε εξώφυλλο και διαφημιστική καμπάνια, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η διατήρηση της ομορφιάς χρειάζεται προσπάθεια. Η Ρωσίδα καλλονή αποκαλύπτει τα απλά, καθημερινά μυστικά ομορφιάς που την κάνουν να ξεχωρίζει.
• Κάθε πρωί κάνει κρύο ντους, μασάζ σε όλο το πρόσωπο με παγάκια και χρησιμοποιεί μάσκες με αγγουράκι. Αυτό είναι ένα trick που όπως έχει δηλώσει έμαθε από την μητέρα της, η οποία δεν είχε χρήματα για ακριβές κρέμες και αναγκαζόταν να χρησιμοποιεί χειροποίητα μέσα.
• Πριν από κάθε άλλη χρήση προϊόντος, η Irina κάνει απαλό μασάζ στο δέρμα της με φυσικό έλαιο καρύδας, για τέλεια ενυδάτωση και προστασία από ερεθισμούς και λοιμώξεις.
• Βάζει σε καθαρά και νωπά μαλλιά ενυδατικό conditioner, τα τυλίγει με αλουμινόχαρτο και κάνει ηλιοθεραπεία. Ο ήλιος, θερμαίνοντας τα μαλλιά κάνει τα ενεργά συστατικά του conditioner να διεισδύουν βαθιά στη δομή της τρίχας. Το αστέρι της μόδας λέει ότι αυτή η τεχνική κάνει τα εύθραυστα και κατεστραμμένα μαλλιά να φαίνονται πιο δυνατά και υγιή.