Το party για την υποδοχή του καινούργιου χρόνου δεν χρειάζεται να είναι ακριβό, αφού με λίγο προγραμματισμό και δημιουργικότητα μπορείς να διοργανώσεις το καλύτερο ρεβεγιόν που θα μείνει αξέχαστο στους καλεσμένους σου.
• Κάνε το ρεβεγιόν στο σπίτι σου και κάλεσε λίγους και καλούς φίλους. Δεν χρειάζεται πολυκοσμία για ένα πετυχημένο party, ίσα ίσα, αυτό θα σου δώσει την ευκαιρία να μιλήσεις με όλους τους καλεσμένους σου.
• Επειδή σχεδόν κανείς δεν θα έρθει με άδεια χέρια και σίγουρα κάποιοι θα προσφέρουν τη βοήθειά τους, μην πεις όχι. Ζήτα από τους φίλους σου να φέρει ο καθένας το αγαπημένο του ποτό για να υπάρχει ποικιλία και όποιος μπορεί να σε βοηθήσει με τα snacks είναι φυσικά καλοδεχούμενος.
• Τα πλαστικά πιάτα και ποτήρια εκτός από out of trend, θα σου κοστίσουν και περισσότερο. Όσο και να σε διευκολύνουν στο μάζεμα, προτίμησε το δικό σου σερβίτσιο και για λόγους οικονομίας, αλλά και για περισσότερο style.
• Αφού το ρεβεγιόν θα ξεκινήσει σχετικά αργά, ετοίμασε απλά και εύκολα φαγητά ή ακόμα καλύτερα, περιορίσου στα finger-foods. Μπορείς να βρεις γευστικές συνταγές που θα καλύψουν την ποικιλία που χρειάζεσαι με super εμφάνιση.
• Τέλος, σιγουρέψου για την ασφάλεια των επισκεπτών σου. Θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένη για την περίπτωση που κάποιος δεν θα είναι σε θέση να γυρίσει στο σπίτι.