Δεν είναι απαραίτητο να χάσεις κιλά για να δείχνεις αδύνατη, ανανεωμένη και πιο μικρή. Οι επαγγελματίες στο χώρο της μόδας δίνουν 5 συμβουλές styling που θα «κόψουν» τουλάχιστον 5 κιλά από τη σιλουέτα σου.
Αγόρασε σουτιέν με μεγάλη ενίσχυση. Ένα συχνό λάθος που κάνουν οι υπέρβαρες γυναίκες είναι ότι δεν φορούν σταθερά σουτιέν με αποτέλεσμα το στήθος τους να φαίνεται πεσμένο και χαλαρό, γεγονός που τους προσθέτει όγκο στο πάνω μέρος του σώματος.
Παίξε έξυπνα με τα χρώματα των ρούχων. Τα ανοιχτά χρώματα έχουν την τάση να προσθέτουν όγκο στο μάτι, ενώ τα σκούρα κάνουν τη σιλουέτα να δείχνει πιο λεπτή. Γι’ αυτό λοιπόν, τόνισε τα δυνατά σημεία του σώματός σου με ανοιχτόχρωμα υφάσματα και κρύψε τις αδυναμίες με σκούρα ρούχα.
Μη φοράς μικρότερα νούμερα. Τα πολύ στενά ρούχα μπορεί να σε κάνουν να δείχνεις πιο παχιά απ΄ ότι είσαι στην πραγματικότητα και να διαγράφουν όλες τις ατέλειες του σώματός σου. Προτίμησε λοιπόν ρούχα πιο άνετα, που κρύβουν τα επίμαχα σημεία.
Απόφυγε τα skinny jeans που κάνουν την περιφέρεια σου να δείχνει μεγάλη. Αντιθέτως προτίμησε παντελόνια – καμπάνα ή πιο φαρδιά στο κάτω μέρος που χαρίζουν ομοιομορφία στο σώμα και στο μάτι.
Διάλεξε εντυπωσιακά αξεσουάρ. Μακριά κολιέ, φανταχτερά σκουλαρίκια, περίεργα δαχτυλίδια και γενικά ότι μπορεί να τραβήξει την προσοχή του άλλου από τις σωματικές σου ατέλειες
Τέλος, ολοκλήρωσε μία σέξι εμφάνιση με ψηλά τακούνια, αφού ανεβάζουν τους γλουτούς και σε κάνουν να μοιάζεις ψηλότερη.