Το κολάν είναι το πιο διαχρονικό ρούχο. Φοριέται κάθε εποχή και είναι κατάλληλο για κάθε στυλ, αρκεί να συνδυάζεται σωστά. Επειδή λοιπόν είναι το απόλυτο must have κομμάτι, διάβασε παρακάτω ποια λάθη πρέπει να αποφεύγεις και ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να το φορέσεις και να καταπλήξεις τα πλήθη.

Λάθος #1 Κολάν = Παντελόνι
Κοινό λάθος. Το κολάν δεν είναι παντελόνι. Όταν φαίνεται το δέρμα σου μέσα από το κολάν, σημαίνει ή ότι είναι πολύ λεπτό ή ότι παίζει περισσότερο τον ρόλο του καλσόν. Το κολάν που μπορεί να φορεθεί άφοβα είναι μόνο αυτό που το ύφασμά του είναι αρκετά χοντρό.
pohjc18mf4vzcr

Λάθος #2 Στενό κάτω, άρα στενό πάνω
Πολλές γυναίκες θεωρούν ότι δείχνουν όμορφες όταν συνδυάζουν το κολάν με ένα κολλητό τοπ, αλλά όσο όμορφη κι αν φαίνεσαι θα πρέπει να θυμάσαι ότι η ισορροπία είναι πολύ σημαντική αν θέλεις να φορέσεις σωστά το κολάν. Οπότε προτίμησε να το συνδυάσεις με πιο φαρδιά μπλουζάκια, τουνίκ ή πουλόβερ, εάν δεν έχεις τις ιδανικέ αναλογίες.
poag4f794wvzcr

Λάθος #3 Μάθημα Ανατομίας
Φρόντισε να φοράς το κολάν με πιο μακριές μπλούζες ή τουνικ, ώστε να καλύπτεις την περιοχή των γλουτών σου.
IMG_9144

Λάθος #4 Η αναζωπύρωση της Disco
Υπάρχουν γυναίκες που μπορούν να τα φορέσουν άνετα γιατί έχουν το κατάλληλο σώμα. Αν όμως δεν είσαι μία από αυτές, καλύτερα να προτιμήσεις τα μονόχρωμα, αδιαφανή και καθόλου γυαλιστερά κολάν.
pov4rfz9s8vzcr

Λάθος #5 Η ζωή δεν ένα μεγάλο μάθημα aerobic
Οπότε καλό είναι να αποφεύγεις εμφανίσεις σαν και αυτή.
potc29gu0wvzcr

Να θυμάσαι πως το κολάν είναι κατάλληλο για κάθε σωματότυπο, αρκεί να το φορέσεις σωστά. Αν ακολουθήσεις το παράδειγμα των παρακάτω φωτογραφιών, δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις λάθος. Συνδύασέ το με μπλουζοφόρεμα, με μακριά μπλούζα, με τουνίκ, με φούστα ή προτίμησε το ντύσιμο με επίπεδα.

Source