Μα σοβαρά τώρα, υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να μπορείς να φας ένα γλυκό, που όχι μόνο θα σε αδυνατίσει, αλλά θα προλάβει και την εμφάνιση ρυτίδων?
Κι όμως όσο περίεργο και αν σου ακούγεται, υπάρχουν 4 γλυκά με λίγες θερμίδες και πλήθος αντιοξειδωτικών στοιχείων και αυτά είναι:
√ Το γλυκό σταφύλι, με μόλις 50 θερμίδες ανά μερίδα και μεγάλη ποσότητα καροτενίων, αντιοξειδωτικών στοιχείων που καταστρέφουν τις βλαβερές ελεύθερες ρίζες και προλαμβάνουν την εμφάνιση ρυτίδων.
11
Ψητά μήλα με κανέλα και μέλι. Τα μήλα από μόνα τους είναι ευεργετικά. Όταν προστεθεί και η αντιοξειδωτική κανέλα, τότε μετατρέπονται στον απόλυτο σύμμαχο για αδυνάτισμα και αντιγήρανση.
Almond-Overnight-Oats-w-Warm-Cinnamon-Apples-vegan-oilfree-soyfree-glutenfree
Μους κακάο. Σύμφωνα με πολλές έρευνες, το κακάο είναι από τα ισχυρότερα αντιοξειδωτικά και αντικαρκινικά της φύσης, μειώνει τη χοληστερόλη και ενεργοποιεί τον μεταβολισμό. (Προσθέστε καστανή ζάχαρη, αντί για λευκή για να γλιτώσετε θερμίδες).
raw-chocolate-mousse
Γιαούρτι με φρέσκα φρούτα και βρώμη, εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης, βιταμινών και αντιοξειδωτικών, ό,τι πρέπει δηλαδή για αδυνάτισμα, λιπόλυση και φυσική αντιγήρανση.
Taste-Buds-Kitchen-Fruit-and-Yogurt-Parfait