Ο χειμώνας και το κρύο αποτελούν δύσκολες συνθήκες για τα μαλλιά μας, αφού οι συνέπειες από το κρύο, τον ψυχρό αέρα και τις ακτίνες UV είναι εμφανείς. Ωστόσο, αν ακολουθήσεις τα hair tips που σου προτείνουμε, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα!

Βήμα 1: Σαμπουάν
Ο απαλός καθαρισμός είναι το μυστικό για να παραμείνουν τα μαλλιά σου ενυδατωμένα. Επίλεξε σαμπουάν για ξηρά μαλλιά για να διατηρήσεις τα πολύτιμα έλαια της τρίχας. Τα συστατικά που πρέπει να αναζητήσεις είναι οι πρωτεΐνες και οι βιταμίνες που βοηθούν στην αποκατάσταση της υγείας των μαλλιών.

Βήμα 2: Conditioner
Μην παραλείπεις ποτέ την κρέμα μαλλιών και ειδικά των χειμώνα. Για λάμψη και ενυδάτωση επίλεξε προϊόντα που περιέχουν θρεπτικά συστατικά για την τρίχα, όπως έλαια καρύδας ή φρούτων.

Βήμα 3: Styling

Επειδή το πιστολάκι και το σίδερο, είναι από τους μεγαλύτερους εχθρούς των μαλλιών, πριν από το styling χρησιμοποίησε κάποιο προϊόν που προστατεύει από την θερμότητα. Καλό θα ήταν να συμβουλευτείς τον κομμωτή σου για την κουπ που είναι κατάλληλη για τον τύπο μαλλιών σου, ώστε να χρησιμοποιείς όσο το δυνατόν λιγότερα μέσα στεγνώματος και φορμαρίσματος.