Εάν μιλάς στο τηλέφωνο ή χαζεύεις αριστεράκαι δεξιά την ώρα που κάνεις διάδρομο, τότε μην περιμένεις και πολλά αποτελέσματα. Για να εισαι σίγουρη ότι θα κάψεις πολλές θερμίδες και θα δεις γρήγορα γράμμωση, δες κάποιες συμβουλές από την celebrity αμερικανίδα Pilates instructor Kit Rich.
Το μυστικό λοιπόν για να μεγιστοποιήσεις τις καύσεις θερμίδων είναι οι κοιλιακοί. Όποιο είδος προπόνησης και αν κάνεις, πάντα θα συμπεριλαμβάνεις ασκήσεις για την κοιλιά, αφού όχι μόνο σε βοηθούν να κάψεις περισσότερες θερμίδες, αλλά και να γυμναστείς εντονότερα. ” Γυμνάζοντας την κοιλιά και τη μέση, αυξάνεις την παραγωγή ενδορφίνης και ντοπαμίνης, ορμονών δηλαδή που ενισχύουν τη διάθεση και σου δίνουν περισσότερη ενέργεια κατά τη διάρκεια της προπόνησης” εξηγεί η Rich.
Επίσης, να αποφεύγεις να κοιτάζεσαι συνέχεια στους καθρέφτες του γυμναστηρίου, αφού σε αποσυντονίζουν από την άσκηση και κάποιες φορές σε αποθαρρύνουν. “Το σημαντικότερο πράγμα στην προπόνηση είναι να μένεις προσηλωμένος στην άσκηση, αυτό θα σε βοηθήσει να εκτελέσεις περισσότερες και σωστές επαναλήψεις”.